Након хапшења огласила се пјевачица (ФОТО)

ГС
Након хапшења огласила се пјевачица (ФОТО)

САРАЈЕВИ - Атрактивна пјевачица из Сарајева, Верена Церовина која се брани са слободе након што је 48 сати провела иза решетака, због сумње да је помагала у скривању Огњена Орашанина, високорангираног припадника шкаљарског клана, огласила се први пут послије хапшења и то на друштвеним мрежама.

Подсјећања ради, пјевачица је 3. октобра ухапшена заједно са Огњеном Одовићем који се терете да су починили кривично дјело Организовани криминал у вези са кривичним дјелом помоћ учиниоцу послије извршења кривичног дјела. Пјевачици и њеном јатаку на терет се ставља да су помогли Орашанину који је прије мјесец дана лишен слободе. Орашанин је, како смо раније извјештавали, био на међународној Интерпол потјерници због шверца наркотика. 

Верена Церовина саслушана је у надлежном тужилаштву БиХ, али је сарајевски суд одбио приједлог тужилаштва да јој се одреди једномјесечни притвор. Она се јуче огласила на Инстаграму гдје је објавила своју фотографију док у позадини иде пјесма нашег пјевача Цобија, са нумером Моја браћа. Како се може видјети на средини фотографије пише "Балкан ратнике рађа" гдје је вјероватно послала неку скривену поруку. Затим је, након два сада објавила јој једну фотографију.

- Данас би био твој рођендан... Срећан ти рођендан, воли те сестра! - написала је пјевачица док се у позадини види споменик њене рођене сестре Дајана Церовине која је погинула у стравичној саобраћајној несрећи 2020. године и то на путу Требиње-Херцег Нови. 

Пјевачица се након ове двије објаве није зауставила већ је синоћ у касне сате објавила четри стори приче. Прва њена објава, како се може видјети била је њена фотографија са пјесмом у позадини од Анђеле Вештице - Грешна била. 

- И да имам још два живота, не би ништа променила. Лек за моју бол је чиста вотка, опет крива ја грешна жива - стихови су пјесме коју је објавила уз своју црнобелу слику.

Затим је убрзо објавила и текст: "Све добре људе искреног срца волим, ови други не долазе у обзир." Само неколико минута касније своје кориснике, којих иначе има преко 137 хиљада, обавијестила о још једном свом ставу уз фотографију Јелене Карлеуше. 

- Још увијек чекам да упознам мушкарца који има већа м**а од мене - написала је она.

Иначе, како смо раније писали, пјевачица Верена Церовина поред трагедије у којој је изгубила сестру те 2020. и то на пети рођендан њеног сина, прошле године њен брат Стефан Церовина рањен је након свађе са пријатељем Николом Т. у кафани гдје су заједно сједили и пили.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана