Најзгоднији затвореник на свијету засјенио све у Милану

Агенције
Најзгоднији затвореник на свијету засјенио све у Милану

Модел Мекс је широј јавности постао познат након што је полиција у његовом родном граду Стоктону објавила фотографију након његовог хапшења због недозвољеног посједовања оружја.

Фотографија је на "Фејсбуку" брзо постала вирална, а Мексу су у затвору почеле стизати и брачне понуде. Но, стигла му је и понуда за модну каријеру коју је прихватио и потписао уговор с једном агенцијом. Овог викенда носио је ревију спортског доњег веша "Филип Плејн".

Иако су на позорницу изашли и неки познатији манекени, највише је интересовања пробудио Мекс, поготово кад је скинуо мајицу и показао исклесано тијело пуно тетоважа. За њега се заинтересовала агенција "Блазе Моделс", која је изјавила да би му могла обезбиједити уговоре с модним кућама попут "Версаћеа" и "Арманија" уз зараду од 15.000 до 30.000 долара мјесечно.

Мекс је већ раније осуђиван, а одлежао је девет година у затвору, ожењен је и има дијете. Полиција у Стоктону каже да је ријеч о опасном криминалцу, међутим, он поручује да није криминалац, а многобројни фанови на друштвеним мрежама сматрају да се злочин ипак исплати.

За свјетску популарност рекла му је управо супруга кад га је посјетила у затвору.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана