Највећи заводници из Холивуда

Агенције
Највећи заводници из Холивуда

Чарли Шин многима није симпатичан, као глумац још мање га одликују изванредна остварења, али је у категорији "женскароша" апсолутни побједник. Он је, наводно, био са 5.000 жена. А ко су његове "колеге"?

Недавним признањем да има HIV, проблематични глумац Чарли Шин забринуо је многе жене - наводно више од 5.000 жена је забринуто. На његовом списку има доста порно глумица које спадају у његов тип жене. Славни глумац женио се три пута, има петоро дјеце, а најпознатија бивша је глумица Денис Ричардс.

За шкотског глумца Џерарда Батлера одавно се прича да је велики шармер и заводник, а он често у интервјуима инсистира на томе да су то све гласине. Био је у вези са Камерон Дијаз, Џенифер Анистон, Наоми Кемпбел, Парис Хилтон, Росарио Досон, Линдси Лохан.

Музичар Џон Мајер био је у вези са Џенифер Анистон, Џесиком Симпсон, Џенифер Лав Хјуит, Менди Мур, Тејлор Свифт, Кети Пери... Све су ове љепотице пале на шарм младог музичара и редовно су из тих веза излазиле сломљеног срца. Тејлор му је чак послије раскида посветила пјесму "Dear John", у којој је објаснила да она није једина, која је отишла у сузама.

Има нешто у тим Британцима, њиховом начину опхођења са женама, нагласку - барем је тако у случају глумца Џада Лоа. Везе су му потрајале само са двије жене: бившом супругом Сади Фрост и вјереницом Сиеном Милер, а ниједној није био вјеран. У међувремену су га повезивали са Кимберли Стјуарт, Натали Портман и Камерон Дијаз. Он има петоро дјеце са три различите жене.

Глумац Колин Фарел био је у вези од Бритни Спирс и Деми Мур, преко Парис Хилтон и Линдси Лохан до Анђелине Џоли. Згодни ирски глумац често се налазио на листама најзгоднијих холивудских фрајера, а са таквом је титулом врло лако добио још једну и то ону великог заводника. Колин се једном оженио, а глумица Амелија Варнер задржала га је само четири мјесеца. Има и двоје дјеце, а једна од бивших дјевојака хтјела је да прода и њихов интимни кућни видео-снимак.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана