Највећи италијански шмекер Ерос Рамацоти направио спектакл у Београду

Агенције
Највећи италијански шмекер Ерос Рамацоти направио спектакл у Београду

Највећи италијански шмекер Ерос Рамацоти направио је спектакл концертом у “Штарк” арени у Београду, послије 10 година, пред више од 10.000 људи у оквиру свјетске турнеје “Вита Це Н”.

Пјевач је одушевио београдску публику, посебно женски род, нижући хитове попут “Ун алтра те”, “Цосе де ла вита”, “Фуоцо нел фуоцо”, “Се бастассе уна Цанзоне”, “Мусица Е” и друге.

Рамацоти је показао дискретни шарм канцоне праћен одличним бендом и пратећим вокалима.

На разгласу, прије почетка спектакла, дјевојка је у име пјевача замолила публику да не пуши, јер му смета дим цигарета.

- Добро вече, Београде! Како сте? Хвала што сте дошли - рекао је пјевач на српском језику чим је крочио на бину.

Почев од нумере “Вита Це Н”, Ерос је показао класу у сценографији која подсјећа на врхунске свјетске продукције, а публика га је пратила овацијама и аплаузом.

Бину на којој је пјевач наступио осмислио је са бившом супругом Мариком, а присутни су били одушевљени визуелним ефектима који су пратили нумере.
Публика је била одушевљена италијанским шмекером и углас је пјевала, али и ђускала с њим.

Рамацоти је, као и све велике звијезде, имао своје захтјеве за концерт, међутим, доста скромније него неке његове колеге. Тражио је да иза сцене има сателитску антену.

- Ерос жели антену у бекстејџу, то се догодило и прошли пут када је долазио. Он жели да, док је у бекстејџу, прати канал на којем се емитује његов фудбалски тим током тренинга или док игра. Ерос толико воли фудбал да је купио мали тим који игра у некој непрофитној категорији. Члан је Националног фудбалског представништва певача и глумаца који играју пријатељске утакмице у хуманитарне сврхе - испричао извор близак организаторима концерта.

Ерос је претходни концерт у Београду одржао 2009. године у истом простору.
 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана