Највећи бисери Ким Кардашијан

Агенције
Највећи бисери Ким Кардашијан

Ријалити звијезда која готово свакодневно објављује селфи фотографије на друштвеним мрежама је недавно изјавила да су „селфији сврха живота", међутим ово није њен једини бисер.

Ким је у једном разговору са дјевојком која је боловала од рака успјела да изјави како се и она поистовећује са особама које пате од ове опаке болести.

"Разговарала сам са дјевојком која има рак и рекла ми је колико јој све то тешко пада, али да јој је болест отворила очи по питању пријатеља, као и око много тога у животу. Она има 18 година. Тако се и је осјећам", рекла је Ким једном приликом.

Још као мала је хтјела да буде ријалити звијезда

"Кад сам била у основној школи, почео је да се емитује „The Real World" и одмах сам знала да је то то! Знала сам да желим да будем у ријалити програму. Рекла сам себи да ћу направити снимак за аудицију кад будем имала довољно година", објаснила је једном приликом Ким.

Иста као Обама

"Имала сам прилику да будем на вечери са Обамом, и морам признати да је он дјеловао врло одлучно по питању промјена, а то је и мој мото", одлучно је изјавила Ким Кардашијан.

Шта Ким искрено мисли о трудноћи

"Једва сам чекала да дође вријеме кад ћу моћи да једем шта хоћу, радим шта хоћу, да се осјећам сјајно... али то није тако. Свуда ме чека много бола", рекла је Ким док је била трудна.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана