Највећа звијезда Инстаграма, али не због трбушњака VIDEO

Агенције
Највећа звијезда Инстаграма, али не због трбушњака VIDEO

Он је постао прави интернет хит, иако је љубитељима "глупаве комедије", познат још од прошле године, када је као 18-годишњак постао звијезда због својих забавних видеа. Али, последњи видео снимак, на којем ради шпагу по Њујорку, одушевио је баш све и разлудио интернет заједницу.

Његово име је Логан Паул, а своје обожаватеље на друштвеним мрежама броји у милионима.

"Мислим да своју популарност могу захвалити чињеници да радим све што други људи не желе да раде", признао је у једном интервјуу.

Неки од његових највећих виралних хитова, осим овог посљедњег, укључују плес на леду, "пливање" по супермаркетима, љепљење самог себе за сједишта аутомобила потпуних странаца и сличне лудорије.

Али, немојте се заваравати да је то лак посао. Паулу је потребно око 5 сати за један видео и понекад и до 100 пута да сними један исјечак видеа.

"Мислим да је то главни разлог зашто сам успио. Ништа нисам промјенио, само изађем напоље и понашам се као будала, као и увијек", открио је.

Његове бивше колеге из школе тврде како је увек био одјељенски кловн и да није имао проблема са тим да направи јавну сцену. Уз то, Паул пуно ради на самопромоцији, а све је то довело до свјетског успјеха.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана