Највећа мистерија Холивуда: Глумица преминула када је имала 32 године, а њен муж пет мjесеци касније

Агенције
Највећа мистерија Холивуда: Глумица преминула када је имала 32 године, а њен муж пет мjесеци касније

Британи Марфи је била позоришна и филмска звијезда која је изненада преминула прије седам година. Њено беживтно тијело пронашла је њена мајка у купатилу.

Извјештај патолога потврдио је да је Британи умрла од упале плућа, али њена мајка није вјеровала у то и годинама је истраживала од чега је њена ћерка умрла, па је покренула чак и приватну истрагу. Она је са патолозима пронашла да су у тијелу глумице пронађене неке хемијске супстанце које се користе у отровима за глодаре.


Тако су мајка и отац глумице били увјерени да њихова ћерка није преминула случајно већ да је убијена. Све је постало још сумњивије када је пет мјесеци након ње преминуо и њен супруг Сајмон, чије је тијело такође пронашла мајка глумице, а узрок смрти који је наведен био је исти као и код Британи.

Након што је патолог поново анализирао токсиколошке налазе, уочио је висок ниво метала у организму глумице. Међутим, због смрти Британиног супруга писало се и да је ријеч о двоструком убиству, а након свега је и мајка глумице била међу осумњиченима.

Још увијек се мистериозни случај није рјешио и смрт ове глумице остала је и данас велика мистерија.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана