Најуреднија жена у Америци открива трикове који ће вам олакшати сређивање дома VIDEO

Агенције
Најуреднија жена у Америци открива трикове који ће вам олакшати сређивање дома VIDEO

Због сјајних трикова, Американка Александра Костело је постала ТВ звезда, а њен видео-снимак у коме показује занимљива рјешења постао је виралан.

Професионална организаторка Александра Костело живи у најбоље организованој кући у Америци, а истиче да је само уз помоћ неколико ствари трансформисала свој животни простор.


Александра напомиње да вам за то неће бити потребан огроман буџет, већ добар план.

У разговору за британски "Дејли мејл", организаторка је открила први савјет, а ријеч је о разврствању ствари на оне које често користите и на оне које су неупотребљиве. А трик се крије у томе што употребљиве ствари можете да учините организованим и приступачним управо помоћу неупотребљивих предмета.

Прави примјер за то је плех за печење који ријетко користите. У њему можете да разврстате зачине, које ћете потом лакше пронаћи. Александра наводи да стари сталак за сушење суђа може да постане одличан предмет у коме ћете организовати фасцикле и материјале у канцеларији.

На крају, ова жена савјетује да сваке вечери издвојимо 15 минута за избацивање непотребних ствари из куће и за мало сређивање како нас на крају седмице не би сачекао огроман неред.

Костелова је све трикове открила у видео-материјалу који је окачила на свом каналу, а практични савјети су одушевили домаћице широм свијета.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана