Најсрећнија сам откако се мој син развео

Агенције
Најсрећнија сам откако се мој син развео

Мајка Бруса Џенера, Едит први пут је дала подугачак интервју у коме је причала о својој бившој снаји ријалити звијезди Крис Џенер.

Едит је открила своје импресије о "предоминантној особи" као што је Крис Џенер, али је рекла и колико је срећна што њен син више није у браку с њом.

Мајка Бруса Џенра каже како до сада није жељела да било шта лоше прича о жени са којом је Брус био 23 године у браку, међутим сада, када се развод приводи крају, осјећа да је у реду да каже своје мишљење.

Она каже како је захвалила Богу када јој је Брус рекао да се разводи од мајке сестара Кардашијан.

"Сигурна сам да је мој син одличио да се растану. Надам се да ће промјенити своје презиме назад у Кардашијан. Заиста не желим да та жена носи наше презиме", каже Едит.

"Претпостављам да су се растали јер је она особа која пати од тога да држи све под контролом", рекла је Едит када су је питали зашто су се Крис и Брус растали.

"Она је особа која је могла да вам каже највећу увреду са најљепшим осмијехом на лицу. Она је толико доминантна да вас тјера да се клоните од ње. Бјежала сам од ње се колико сам могла."

До сада Едит се појавила само једном у шоуу „У корак са Кардашијановима" и то само како би испоштовала свог сина.

"Нисам жељела да се појављујем у том шоуу, иако су ме много пута снимали,а да нисам ни знала. То ме је стављало у честе сукобе са сином", каже Едит.

"И даље не разумијем зашто је њихов шоу толико популаран. Више не постоји морал", закључила је Брусова мајка.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана