Најсексепилнији мушкарац је Рајан Рејнолдс

Глас Српске
Најсексепилнији мушкарац је Рајан Рејнолдс

Супруг једне од најсексепилнијих жена на свијету Скарлет Јохансон глумац Рајан Рејнолдс проглашен је за најсексепилнијег мушкарца по избору магазина "Пипл".

- Сад ће људи говорити "најсексепилнији мушкарац баца ђубре". То љепше звучи. Најтеже ће бити убацити ту титулу у разговор с потпуним странцима - рекао је Рејнолдс (34) магазину "Пипл".

Највећи конкуренти Рејнолдсу, на листи најсексепилнијих мушкараца били су звијезда серије "Мед мен" Џон Хем, затим глумац Келан Луц и Дрејк. На листи најсекси мушкараца нашли су се и Џон Бон Џови, Метју Морисон, глумац Џо Манганиело, те Роберт Дауни Јуниор. Рејнолдс је играо у филмовима "Вјеридба", "Икс мен почеци: Волверин", "Посљедња шанса", "Блејд 3" и "Aс у рукаву". Међу његовим сљедећим филмовима биће "Зелена свјетиљка" и "Дедпул". Супруга Рајана Рејнолдса, глумица Скарлет Јохансон, проглашена је за љепотицу године по избору магазина за мушкарце "GQ". Скарлет Јохансон (25) придружује се тако списку најличности за 2010. годину, на којем су и глумци Џејмс Франко, Џеф Бриџис и репер Дрејк. Јохансонова, номинована четири пута за "Златни глобус", ове године је играла у филму "Ирон ман 2" и освојила награду "Тони" за улогу у представи "Поглед с моста". Лијепа плавуша објавила је и два музичка албума, а ради и као заштитно лице модне куће "Манго" и шминке "Д&Г". Прије двије године удала се за Рајана Рејнолдса.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана