Најпознатији тиктокер Кеби Лејм показао како је некад зарађивао новац: Вјерујте у своје снове

Kliks
Foto: Printscreen

Најпраћенији тиктокер Кеби Лејм, присјетио се својих почетака и тога како је некада зарађивао новац, а својим пратитељима упутио је значајну поруку.

Млади комичар на популарној апликацији има вртоглавих 142,8 милиона пратилаца те је тако најпраћенији профил на ТикТоку. Ипак, није одувијек било тако, а он је сада показао како су изгледали његови почеци.

Кеби је на свом Твитеру подијелио снимак како ради на градилишту и вози камион. Већ у другом тренутку, налази се пред огромним плакатом за кампању модног бренда Хуго Бос с којим је потписао уговор почетком године.

"Никад немојте престати напредовати и увијек вјерујте у своје снове", поручио је својим фановима у објави коју су већ прегледала готово 3 милиона људи.

Његови пратитељи преплавили су објаву коментарима у којем су дијелили честитке и похвале Сенегалцу са адресом у Италији.

"Лудо је како се живот може промијенити. Навијам за тебе", написао му је један корисник.
Лејм се, иначе, почео снимати на ТикТоку након што је изгубио посао током пандемије коронавируса. Његови "нијеми" видеозаписи, попраћени упечатљивим изразима лица, исмијавали су бројне ситуације те тако постали хит међу корисницима.

Унаточ томе што није рекао ниједну ријеч, Кеби је успјешно пронашао заједнички језик са својим фановима, а то му је отворило и бројна друга врата.

Са брендом Хуго Бос, он је потписао уговор у јануару, а представљен је у кампањи #BeYourOwnBoss. Модни гигант описао је тиктокера као "више од само још једне звијезде друштвених медија".

Овога љета, Кеби  је открио и да је, не само муслиман и неко ко практицира религију, него и хафиз Кур'ана.
Он и данас живи у Италији гдје се његова породица преселила када је имао годину дана, а тек недавно добио је и своје држављанство.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана