Најпознатији порно-глумац напушта индустрију због супруге

Агенције
Најпознатији порно-глумац напушта индустрију због супруге

Славни порно-глумац је током боравка у италијанском ријалити шоу размишљао о приоритетима у животу, те схватио да не жели остати без вољене жене.

Педесетогодишњи Роко Антонио Тано, свима познатији као Роко Сифреди један од најпознатијих порно-глумаца на свијету, потврдио је да заувијек напушта индустрију због љубави према жени, односно страха да је не изгуби.

Сифеди, који је од средине осамдесетих до данас као редитељ и глумац учествовао у стварању нешто мање од 1.500 филмова, одлуку је донио током боравка у италијанском шоу "L'Isola dei Famosi", док је недjељу дана био одвојен од осталих такмичара, преносе италијански медији.

"Никад се у животу нисам осјећао толико наго као тих дана. Будући да сам имао времена на претек, размишљао сам о свему и свачему, понајвише о томе шта ми је важно, те схватио да не желим да изгубим супругу", казао је Сифреди, који је Росу Таси, некадашњу мађарску манекенку, упознао 1993. у Кану.

Сифреди је и у њу увео у свијет порнографије, међутим Таси (позната и под псеудонимом Роса Каракјоло) се повукла из посла након што му је родила два сина.

"Не могу више да настављам да снимам филмове јер ћу изгубити супругу. Ионако сам јој нанио превише бола јер све ове године нисам знао да побјегнем од свог имиџа и зависности од секса", рекао је глумац, који је током каријере добио преко педесет награда индустрије у којој је стварао.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана