Најпознатија UFC дјевојка Aријани Селест

Глас Српске
Најпознатија UFC дјевојка Aријани Селест

Најпознатија UFC ринг дјевојка Aријани Селест магазину "Compley" дала је интервју у којем је проговорила о својој љубави према овом бруталном спорту, али и интимном животу.

О слободној борби до 2006. године и уласка у UFC није знала ништа, али врло брзо је почела да упија градиво.

- На почетку је било застрашујуће гледати како се борци повређују јер нисам била довољно едукована о овом спорту. Нисам знала шта је UFC док нисам почела да радим за ту организацију, а онда сам овај спорт почела да цијеним као умјетност. Они гадно крваре, али то је спорт. Заправо, најбољи спорт на свијету - сматра Aријани.

Она је навела највеће заблуде о дјевојкама из ринга.

- Људи мисле да смо глупе, али UFC дјевојке су промијениле овај спорт. Није да само показујемо облине у тангама и штиклама. Aко желите презентовати UFC, морате имати знање о њему. Можеш бити најљепша дјевојка на свијету, али ако не можеш разговарати о том спорту, не значиш ништа у овом свијету - тврди 26-годишња дјевојка из Лас Вегаса.

Aријани тврди да се у животу потукла само два пута.

- Aко си мушкарац и ниси се потукао до 18. године, онда не живиш. Мислим, ја сам дјевојка и потукла сам се два пута. Први пут у средњој школи и било је страшно. Друга тучњава је била пуно прљавија. Догодило ми се то послије тренинга, а дјевојка ме напала без икаквог разлога. Побиједила сам, а она је отишла кући плачући - додала је Aријани.

Она је открила шта највише цијени код бораца.

- То да сваки пут дајеш све од себе. Мечеви неких бораца, једном кад почну да побјеђују, постану досадни и сигурни. Један од мојих фаворита је Б. Ј. Пен јер сваки пут покаже своје борбено срце. То је увијек битка до краја - истакла је UFC љепотица.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана