Најпознатија старлета на свету жели да је схватите озбиљно

Агенције
Најпознатија старлета на свету жели да је схватите озбиљно

Шта се то десило са Инстаграм налогом Ким Кардашијан?

Након што се вратила на друштвене мреже послије паузе узроковане шоком који је доживјела приликом пљачке у Паризу, Ким је потпуно промјенила приступ мрежама.


Наиме, некадашње сјајне селфије, истицање богатства и облина замјениле су ретро фотографије на којима је акценат на њеној дјеци и супругу. Ким такође изгледа врло природније и, чини се, неоптерећено изгледом.

Ипак, ако је судећи према мишљењу маркетинг стручњака немојте да вас ово завара.

"Нови изглед њеног профила изгледа веома софистицирано. Тако замишљам Инстаграм налог Анђелине Џоли да га има. Излгеда да Ким Кардашијан жели да промјени слику коју је јавност креирала о њој", каже Џузди Кук, експерт за социјалне мреже.

Будући да се сликање селфија везује за недостатак самопоуздања, Ким жели да покаже како коначно има самопоуздање које јој је било потребно, као и бољи стил.

Џон Вестенберг који се бави медијима такође се слаже да је старлета направила заокрет, али сматра да је то још један маркетиншки трик.

"Да, фотографије стварно изгледају ванвременски. Међутим, она жели да нам да до знања да се око тих фотографија није превише трудила, а знамо да јесте, па опет мало изгледају вештачки. Нема сумње да ће стил седамдесетих и Полароид фотографија почети да позајмљују велики свјетски брендови. Не би ме чудило да лансира филтер који ће се звати Ким Кардашијан како би вам фотографије тако изгледале", сумњичав је Џон.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана