Најпожељније српске удаваче

Агенције
Најпожељније српске удаваче

Било да су саме зарадиле свој новац или су га наслиједиле, најпожељније Српкиње не крију да им је тешко да нађу мушкарца који би могао да поднесе њихов успјех, али и да их прати кроз живот. Ево које жене већина наших мушкараца сматра правим џекпотом.

Ана Ивановић (27)

Једна од најљепших спортисткиња Србије, осим што се налази међу најбољим тенисеркама на планети, уједно је једна од најплаћенијих. Тренутно се забавља са њемачким фудбалером Бастијаном Швајнштајгером.

Дајана Костић (26)

Прва кћерка бизнисмена Миодрага Костића Колета и Маријане Матеус, лијепа Дајана завршила је престижни "Ле Росеј" који је похађала са дјецом најуспјешнијих Европљана и потомцима краљевских породица. Згодна Колетова кћи је годинама била у вези са Дамиром Ахметовим, сином украјинског милијардера Рината Ахметова.

Јелена Јанковић (30)

Јелена Јанковић носи званично титулу најзгодније тенисерке јер су је организатори УС опена прогласили најбоље физички припремљеном и најбоље атлетски грађеном спортисткињом на планети. Јелена је слободна кад је њен емотивни статус у питању након што је прије неколико мјесеци окончала везу са Млађаном Јановићем.

Милица Тодоровић (24)

Згодна Крушевљанка важи за најљепшу пјевачицу у Србији коју ангажују српски и црногорски тајкуни кад организују приватне забаве и славља. Милица је однедавно своје срце поклонила редитељу и кореографу Милошу Пауновићу.

Софија Милошевић (24)

Софија је, по многима, најљепша манекенка из Србије која има успјешну каријеру у Америци. Била је муза бројних свјетских креатора. Забављала се са Филипом Живојиновићем, сином Бобе Живојиновића, а неколико година је била у вези и са тенисером Виктором Троицким. Тренутно ужива у романси са сином српског бизнисмена Милана Бека.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана