Најпожељније порно-милионерке

Агенције
Најпожељније порно-милионерке

Погледајте листу десет најбоље плаћених порно-глумица.

За неке од ових порно-глумица сте чули, за неке нисте. Без обзира на то, све оне су у каријери зарадиле толико новца да су постале милионерке.

Погледајте листу набоље јплаћених - од "најсиромашније" до најбогатије.

10. Ники Бенц - милион $

Милион долара и није нека лова када сазнате да је глумила у више од 180 филмова. Поријеклом из Украјне, Ники је ушла у порно-индустрију у 18. години. Каријеру је почела филмом „Strap On Sally 20". У 2014. години се кандидовала за градоначелницу Торонта.

09. Аса Акира - 1,5 милиона $

Аса је позната из чак 300 филмова. Каријеру је почела снимајући само „женске" сцене, а данас је проширила видике. Удала се за колегу порно-глумца.

08. Лиза Ен - два милиона $

Једна од најпопуларнијих порно-глумица у регији, Лиза је снимила преко 350 филмова за одрасле. Почела је каријеру као стриптизета. Недавно је најавила да се повлачи из порно-индустрије.

07. Сани Леоне - 2,5 милиона $

Почела је као модел, али захваљујући предузетничком духу прелази у порнографску индустрију као глумица. Од 2002. године Сани је познато лице филмова за одрасле, али и ТВ серија и неколико високобуџетних холвудских пројеката.

06. Саша Греј - три милиона $

Једна од најпопуларнијих порно-звијезда данашњице. Успјешно је замјенила порнографску каријеру филмском. Играла је главну улогу у филму Стивена Содеберга „The Girlfriend Experience" из 2009. Њен префињен изглед привлачи подједнако и мушкарце и жене. Сашини видео-радови спадају међу најпродаваније, о њој су се снимали документарци, али не намјерава да се врати у порно-индустрију.

05. Џена Хејз - 3,7 милиона $

Не бира жанрове. Од 19. година снимала је све – од фетишистичких до лезбијских порно-сцена. Режирала је 14 порно-филмова. Има линију својих секс-играчака које се одлично продају. Велики дио новца зарађује преко своје продукцијске куће „Jennaration X Studios".

04. Бри Олсон - пет милиона $

Осим играчака за секс које су направљене по њој и по мноштву порнофилмова, остаће позната као бивша дjевојка Чарлија Шина. Након те везе најавила је прелазак у озбиљније филмске воде. Прикључила се филмској екипи филма „Human Centipede 3".

03. Џеси Џејн - осам милиона $

Једна од најбогатијих порно-звијезда. За разлику од осталих са листе, она се држи своје доминантне професије. Огромну популарност јој је донио серијал „Parates" који је снимљен по узору на блокбастер „Пирати с Кариба".

02. Тера Патрик - 15 милиона $

Памет добро дође у сваком послу. С две дипломе, Тера је врло брзо освојила порно-индустрију. Почела је као модел и глумица, а данас режира, продуцира и бави се кастингом. Власница је продукције „Terravision" .

01. Џена Џејмсон - 30 милиона $

Њу још називају „краљицом порно-индустрије". Док је била на врхунцу каријере, удала се за Тита Ортиза. Већину новца је зарадила од продаје секс-играчака као и од свог портала Club Jenna, који је 2006. године купио Плејбој.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана