Најнезгоднији холивудски раскиди

Cosmopolitan.rs
Најнезгоднији холивудски раскиди

Дотjерани, улицкани, мултимилионери, имају све што би могли да пожеле... Баш таквима замишљамо познате. Међутим и они имају проблеме какве и обични смртници, а један од највећих проблема у животу сваког појединца је - љубав.

Било због прељубе, туче, недостатка осjећања, многи парови који су годинама заљубљено гледали једно друго и на сав глас вjеличали свој однос са звијездом која чини другу половину познатог пара раскинули су на не тако њежан и гладак начин. Штавише, неки од тих прекида веза били су незамисливо стресни и разарајући за наше омиљене звијезде.

Крис Браун и Ријана

Тако је Крис Браун завршио на условној казни због онога што је учинио Ријани...

Том Круз и Кејти Холмс

Сајентологија, очигледно, не само што вјерује у моћ ванземаљаца него и утиче везе.

Гај Ричи и Мадона

Како су наводили страни медији за вријеме завршетка љубавне приче између краљице попа и енглеског редитеља, њихов брак је био као мексичка сапуница и Мадона никада није била сигурна шта заправо осјећа према Гају.

Пол Мекартни и Хедер Милс

Чувени Битлс признао је да је брак с Хедер највећа грешка у његовом животу. А она му је узвратила тако што је отишла с више од 24 милиона његових фунти.

Крис Хамфрис и Ким Кардашијан

Ким је стално окружена папарацима, а скромни и вриједни кошаркаш није био у тој причи. На чијој сте ви страни?

Марк Ентони и Џенифер Лопез

Још увијек се нагађа да ли је Марк био невјеран или је Џенин плесач Каспер пречесто био око лијепе пјевачице...

Габријел Обри и Хале Бери

Ово је један од најнезгоднијих раскида међу познатима. Биле су уплетене судске расправе о старатељству, забране приласка, а Габријел је и физички насрнуо на Халиног вјереника Оливијера Мартинеза.

Дејвид Аркет и Кортни Кокс

"Пријатељица" Кортни је открила да је Дејвид, како каже, сексуални манијак, а он је признао да ју је варао с мнооого млађом дјевојком.

Тајгер Вудс и Елин Нордергрен

Због чега би Тајгер, или било ко други, икада преварио ову шведску љепотицу? Изгледа да, када имаш све, увијек желиш још.

Чарли Шин и Дениз Ричардс

Дениз је покушала да укроти дивљег човјека познатог по несташлуцима. Он је био невјеран, али и прилично незгодан када је био под дејством различитих супстанци.

Ен Хетавеј и Рафаело Фолијери

Рафаело је преварио Цркву и украо јој огромне своте новца, након чега је био под истрагом FBI. Да ли је чудно што је Ен побјегла главом без обзира?

Џеси Џејмс и Сандра Булок

Након што му се, кроз сузе, захвалила приликом церемоније додjеле Оскара и пошто су коначно успjели да усвоје дjечака по имену Луис, Сандра је открила да ју је Џеси преварио с три жене.

Брус и Крис Џенер

Брус каже да је Крис ужасна особа и да је секс нимало не занима. Чудно за „маму Кардашијан", признаћете.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана