Најмодернија бака на свијету: Млада у души и користи своју енергичну природу

GS
Foto: Instagram

Неки људи у шездесетим, седамдесетим или чак деведесетим разбијају све стереотипе о старењу. Они остају млади у срцу, воде активни живот на коме завиде и млади. Једна таква инспиративна особа је Хелен Рут Елам.

Хелен, рођена 1928. године, има своју препознатљиву сиједу косу и облачи се у најбољу и најмодернију одјећу. Сматра се најмодернијом баком на свијету, са преко 3 милиона обожавалаца на Инстаграму. Кад год Хелен објави фотографију на Инстаграму, она направи бум својим смелим смислом за моду. "Она је живи доказ да су године само број", истиче портал "Брајтсајд".

Она је млада у души и користи своју енергичну природу да превазиђе животне тешкоће. А оно што људе заиста привлачи је њен позитиван став.

Хелен се суочила са огромним личним трагедијама у свом животу. Изгубила је сина од рака, а мужа у саобраћајној несрећи. Њен посао није био гламурозан; радила је у фабрици 28 година да би издржавала своју породицу. Сада има 8 унучади и 2 праунука.

Њена слава је почела када је њена праунука Кенеди Луис на Иксу објавила фотографију Хелен у њеној одјећи. Преко ноћи, Хелен је постала позната, а познате личности попут Ријане, Клое Кардашијан, Никол Ричи, Гвен Стефани, Мајли Сајрус и Дрејка су је пратиле.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана