Најмлађа кћерка Горана Бреговића одлучила почети зарађивати властити новац, објавила чиме се бави

ГС
Најмлађа кћерка Горана Бреговића одлучила почети зарађивати властити новац, објавила чиме се бави

Лулу Бреговић, 19-годишња кћерка Горана Бреговића и Џенане Суџуке, је одлучила почети зарађивати властити новац.

Наиме, она је своје пратитеље на Инстаграму обавијестила да се код ње могу наручити за маникир. Живи у Паризу. Цијене се крећу од 20 до 45 еура.

 Пажњу је привукло то што је на фотографији доњи веш у првом плану. Лулу многи хвале због њеног занимљивог модног укуса и шминкања.

Као што је већ познато, Лулина старија сестра Жељка се прошле године вратила из Беча у Сарајево и отворила радњу на Башчаршији, гдје продаје ручно рађену гардеробу, накит и торбе.

Горан и Џенана имају још двије кћерке - Уну и Ему. Уна је остварила своју прву улогу у филму "Круна" Василија Никитовића, а Ема је визуелна умјетница. Музичар је раније у интервјуу казао да његова дјеца имају потпуну слободу избора те да их не жели ограничавати у било чему.

"Моја дјеца су, када су била мала, у вријеме Бајрама биле муслиманке зато што су се тада добијали поклони, а за вријеме Божића и Ускрса су биле кршћанке јер су и тада добијале поклоне. Сада више не знам шта славе. Мислим да је само средња, која је сада у пубертету - будиста. То ми, наравно, не смета. Моја дјеца ће бити Французи, мада воле да долазе у наше крајеве и имају другарице овдје. За супругу и мене је касно, нас двоје ћемо увијек бити наши. Лијечени наши. Тешко се у животу од тога излијечити", изјавио је, преноси Кликс.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана