Најљепши пар коначно усликан заједно

Агенције
Најљепши пар коначно усликан заједно

Најплаћенија телевизијска глумица Софија Вергара и глумац Џо Манганијело коначно су усликани заједно пошто су својим присуством уљепшали приватну забаву бренда "Пума" која је организована послије концерта пјевача Џастина Тимберлејка.

Софија још није објавила ниједну заједничку фотографију са својим новим момком већ је то чинила њена многобројна родбина. Ни згодни глумац Џо није се похвалио ниједном фотографијом на којој позира са Софијом. Ипак, њихово прво заједничко јавно појављивање привукло је много пажње, као и снимци који су изазвали бројне позитивне коментаре. Они су тренутно можда најзгоднији и најљепши пар у свијету познатих што потврђују и фотографије. Обожаваоци коментаришући снимке нису могли да одлуче ко боље изгледа, Софија или Џо. Вергара је недавно раскинула вјеридбу са Ником Лоебом, али по свему судећи брзо га је пребољела. Фанови овај пар описују као провјерену комбинацију латиноамеричке љепотице и  високог, тамнопутог, згодног холивудског шмекера.

Џои Манганијело је амерички инструктор фитнеса, редитељ и глумац. Има 37 година и млађи је од Софије четири године. Недавно је изјавио због чега му се посебно допада атрактивна глумица.

- Софија има ту латино енергију коју обожавам. Има прелијепе облине, предивно лице, савршена је - рекао је Манганијело.

У посљедње вријеме пар је виђен више пута у јавности, како размјењује њежности и ужива у слободном времену. Већ су почеле да круже приче како ће ускоро стати на луди камен.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана