Најхрабрија манекенка на свијету: Послом против болести

Агенције
Најхрабрија манекенка на свијету: Послом против болести

Ова храбра плус сајз манекенка се бори с раком јајника радећи кампању за кампањом!

У двадесетим смо убијеђени да имамо толико проблема, било да су у питању љубавне или пословне природе па нам се чини да не постоје већи проблеми. Али, тек кад се суочимо са нечијом тешком ситуацијом схватимо колико су наши проблеми микро, небитни, глупави...

Једна таква прича везује се и за плус сајз манекенку Ели Мејдеј. Канадска манекенка раскошних облина је за ABC News причала о својој борби против рака јајника и како нема намjеру да престане да гради своју успjешну каријеру.

Ели која је до сада највише радила кампање за веш, шаље ових дана поруку да болест не треба да заустави ваш живот и да без обзира на све треба да наставите да живите као да нисте болесни. Манекенка тренутно ради на кампањи са Forever Yours, бренд доњег веша из Ванкувера, њеног родног града.

"У индустрији веша битна је ваша здрава коса, велике груди и раван стомак. Ипак, далеко је битније је да покажете како једна обична жена, жена која није позната и која живи свој живот без драме и црвеног тепиха изгледа испод одеће. Зато мислим да је крајње важно да наставим да радим ово што радим", каже Ели.

Малу паузу у послу манекенка је направила само да би завршила још једну у низу хемотерапију након које су јој се резултати знатно поправили. Ели иначе након сваке терапије, али и од када је сазнала да болује од рака јајника има безусловну подршку пријатеља и породице, као и 70.000 фанова на Фејсбуку који јој свакодневно шаљу ријечи подршке и молитве.

"Не желе сви у овој индустрији да раде са особом која је у свакодневном страху, која има отечен стомак, али ја имам причу и трудим се да започнем нешто", закључила је ова дивна дјевојка.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана