Најгоре слике познатих у прошлој години

Глас Српске
Најгоре слике познатих у прошлој години

Годину за нама многе славне личности памтиће по фотографијама које свакако неће стављати у албум. Док су неке од њих сами постављали на популарним интернет друштвеним мрежама, неке су посљедица крађе приватник слика, пише "Мондо".

Мадона и њен тадашњи момак Хесус Лус црвењели су се због приватних фотки са снимања едиторијала за часопис "W", на којима смо могли да се увјеримо како пјевачица изгледа без "фотошопа", али и манекен без гаћа.

Скандали са крађом приватних фотографија задесили су глумицу Џесику Aлбу и пјевачице Кристину Aгилеру и Кешу. Док је Aлба на фотографијама показала "само" брусхалтер, Кристина је била скоро потпуно гола, али најнепријатније је било младој Кеши којој су украдене фотке на којима ужива у оралном сексу. Слично се догодило и Моники Белучи и Винсену Каселу, које су папараци овјековјечили "у клинчу" на једној италијанској плажи.

Каније Вест је сам крив за голишаве фотографије које су преплавиле интернет, пошто се сликао го током "мувања" на чету и слао непознатој дјевојци фотке.

Љепотице са насловних страна нису биле одушевљене када су на интернет процуриле њихове фотографије без трунке шминке, али пошто модне "величине" као што су Aдријана Лима, Летиција Каста, Бар Рефаели и екипа на пистама зарађују милионе, вјероватно се нису превише забринуле.

Права ризница приватних фотографија холивудских звијезда може се пронаћи на њиховим "Твитер" профилима. Тако можете да видите и прочитате због чега је Дени де Вито у топлесу или зашто Кортни Лав носи корњачу на глави.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана