Најчуднији дијелови тијела које су познати осигурали

Танјуг
Најчуднији дијелови тијела које су познати осигурали

Већина познатих личности зависе од свог физичког изгледа, јер шта би био Кристијано Роналдно без ногу или Мајли Сајрус без језика.

За неке звијезде спољашњост представља кључ успјеха, па би њен губитак био раван катастрофи. Зато многи имају план Б: осигурали су дијелове тијела којима дугују славу.

Тако је британска пијевачка легенда Том Џонс осигурао длаке на грудима на седам милиона евра.

Играч америчког фудбала Трој Поламалу је, пак, осигурао своју "гриву" на милион долара. Коса, дуга скоро метар, омаж је самоанским коренима фудбалера који је и заштитно лице марке шампона Head&Shoulders.

Џин Симонс, басиста и један од пjевача хард рок бенда Kiss, осигурао је свој језик на милион долара. Музичар себе доживљава као отjелотворење демона који бљује ватру и крв, па је језик, дуг 17 сантиметара, срж његовог имиџа.

Кит Ричардс, гитариста и душа Ролингстонса, осигурао је свој "магични" средњи прст на 1,6 милиона долара. Приликом потписивања полисе морао је да се обавеже да ће се придржавати стриктне хигијене руку и да ће избjегавати активности које могу да доведу до повреде прста.

Амерички рокер и глумац Дејвид Ли Рот осигурао је свој полни орган на милиона долара, наводећи да му "мали Елвис" служи колико и прсти гитаристи.

Глумица Америка Ферара (Ружна Бети) осигурала је осмијех на 10 милиона долара, а њена познатија колегиница Џулија Робертс свој на чак 30 милиона долара.

Краљица кантри звука Доли Партон је своје чувено попрсје осигурала на 3,8 милиона долара, а Џенифер Лопез своју задњицу на 27 милиона долара.

Највећи број звијезда заштитило је своје ноге: Кристијано Роналдо (103 милиона евра), Дејвид Бекам (70 милиона долара), Хајди Клум (2,2 милиона евра), Тина Тарнер (3,2 милиона евра) и апсолутна рекордерка Мараја Кери која је своје доње екстремитете осигурала на невјероватних 695 милиона евра.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана