Најбољи тата на свијету заспао у најслађем друштву, а фанови га почастили милионима лајкова

Агенције
Најбољи тата на свијету заспао у најслађем друштву, а фанови га почастили милионима лајкова

Дан захвалности је амерички празник који се обијежава у домовима бројних Американаца, па тако и у дому познатог глумца Дејна Џонсона. Он га је прославио у кругу најмилијих, супруге Лорен Хашиан и њихове двије ћеркице.

За Дан захвалности обичај је да се припреме укусна јела, а Џонсон није могао да одоли бројним сервираним посластицама, што је резултирало умором већ прије подне.

“11:30 је тек, већ смо уморни и лежимо на поду у дневној соби, а још нисмо ни појели оброк за Дан захвалности. Ово није добар знак”, написао је испод објаве.

На фотографији су породични пас Хобс и његова најмлађа ћерка Тиана Гиа који су уз Рока легли прије обилног ручка, пише index.hr. Објава је скупила скоро 4 милиона лајкова, као и више од шест хиљада коментара.

Док су обожаватељи лајковали фотографију, Двејн је већ објавио другу на којој је приказао ручак за Дан захвалности.

“Захвалан до неба за ове благослове. Породица Џонсон жели срећан Дан захвалности вашој породици. А ако вам је тешко на овај празник, разумијем вас. Држите се, наставите напорно да радите и имајте вјере. Универзум има духовит начин да вас награди кад вјерујете, напорно радите и оптимистични сте”, написао је Двејн.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана