Најбоље топлес насловне стране

Агенције
Најбоље топлес насловне стране

Лондон - “Хафингтон пост” први пут је додијелио “годишње награде за најбоље руке умјесто брусхалтера”, преносе агенције.

На листи су се нашле љепотице из цијелог свијета, које су красиле насловне стране прекривши груди рукама (својим или туђим), али и змијама, шеширима...

А да то није било за “голишаве” часописе као што је “Плејбој”.

Прва на листи је Џесика Алба, која је руком покрила груди на насловници часописа “GQ”, показала пробушен пупак и гаћице са карнерима.

На друго мјесто “Хафингтон пост” ставља Џенет Џексон и чувену насловну страну часописа “Ролинг стоун”, на којој сестра краља попа има само фармерке, а руке непознатог мушкарца прекривају јој груди.

Трећа је Мараја Кери и помало уврнута слика из часописа “ОК”. Мараја је тада била трудна - касније је родила близанце Морокана и Монро - а груди јој покрива супруг Ник Кенон.

Ма шта покрива, ухватио се к'о да му живот виси о концу!

Кети Пери је четврта на насловној магазина “Есквајер”, а након хаљиница од балона, слаткиша и других глупости, морамо признати да Кети овдје заиста изгледа као авион, само у црном шорцу и штиклама.

За исти часопис сликала се и Бар Рефаели, а поред њене руке, тијело јој прекрива и цитат из нове приче Стивена Кинга.

На шестом мјесту је екипа серије “Права крв” у часопису “Ролинг стоун”, а Ана Паквин узвратила је својим колегама тако што и она њима прекрива “шкакљиве” дијелове тијела.

“Есквајер” нам је донио и “госпођу Бонд”, глумицу Рејчел Вајс, којој тијело прекрива кобра која палаца језиком.

Џесика Бил добила је награду за “најноншалантније покривање груди” на насловној часописа “Гир”, пошто је, изгледа, секунд фалио па да склони прсте...

Листу заокружују Џенифер Анистон и њена кравата за “GQ”, као и Миранда Кер и њен цилиндар у часопису “Менс стајл”.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана