Најбоља бикини тијела свих времена

Глас Српске
Најбоља бикини тијела свих времена

Ако је нешто преживјело тест времена, онда је то, свакако, бикини. Од заносне Брижит Бардо до Алесандре Амбросио, “Celebyzz” је направио листу од 100 најљепших тијела у бикинију свих времена.

Међу стотину најатрактивнијих припадница љепшег пола нашле су  и Адриана Лима, Хајди Клум, Хали Бери и Бритни Спирс. Међутим, нису само данашње љепотице те које изгледају величанствено у оскудној тканини. Софија Лорен, Бети Грејбл, Брижит Бардо и Бо Дерек у своје вријеме мамиле су уздахе јачег пола обнажујући своје облине.

Представљамо вам неке од најзгоднијих дама свјетског шоу бизниса чији атрактиван изглед у бикинију није могао да остане непримећен:

Брижит Бардо

Иако су деценије прошле од настанка ове фотографије, многи сматрарју да је Бриџит и даље ненадмашна. Сјајном фигуром поставила је високе стандарде, а због своје несвакидашње елеганције и харизме често се може чути да је и даље непревазиђена.

 

 

 

Хајди Клум

Као манекенка „Викторија сикрета”, Хајди Клум је дебитовала 1997, а један од анђела ексклузивног модног бренда  постала је двије године касније. Убрзо је добила и престижну титулу „главног анђела”. Тридеседеветогодишња манекенка и мајка четворо дјеце и даље оправдава епитет једне од најљепших жена модних писта, а на атрактивном изгледу могу да јој позавиде и млађе колегинице. 

Хале Бери

Прије девет година у наставку филмског серијала о агенту 007, Хале Бери била је водећа звијезда. У чувеној сцени, када је холивудска глумица изронила из воде у наранџастом бикинију, гледаоце је недодољиво подсјетила на њену претходницу, Урсулу Андрес, Бондову дјевојку из 1962. године. За четрдесетшестогодишњу глумицу је вријеме стало, па се често могу чути коментари како Хале изгледа као двадесетогодишњакиња.

 Жизел Бундшен

Бразилска манекенка суверено влада свјетском моде. Годинама заредом остваривала је рекордне зараде постајући најплаћенији модел на свијету.  Овај успјех је прави курзиозитет у  моди у којој влада велика конкуренција. У браку са играчем америчког фудбала Томом Брејдијем добила је сина Бенџамина и ћерку Вивијен.

Ерин Хитертон

Још једананђео “Викторије сикрет” нашао се на овој листи. У питању је двадесеттрогодишња америчка манекенка Ерин Хитертон која је својом појавом привукла велику пажњу. Својом љепотом и провокативношћу нимало не заостаје за својим славним колегиницама. Поред привлачног изгледа, медије је привукла и својом везом са четрнаест година старијим глумцем Леонардом Дикапријем која је недавно завршена.  

Шарлиз Терон


Тридесетседмогодишња глумица редовна се налази на листи најлепших жена свијета, па нимало не чуди што је “Celebyzz” уврстио у свој одабир. Иако љепота краси многе холивудске звијезде, ова јузноафриканка је успјела да се издвоји по свом необичном изгледу. Њен несумњив глумачки таленат  није остао у сенци физичких квалитета.

Бритни Спирс

Поп звијезда је свијет освојила гласом, али сјајним изгледом. У вријеме када је водила рачуна о свом тијелу, важила је за једну од најзгоднијих пјевачица. Бритни је показала да бикини може бити одличан избор и за сцену. Провокативном гардеробом постигла је потпун ефекат, а оскудна одјећа била је неизоставан дио њених атрактивних наступа.   

Бијонсе Ноулс

Пјевачица умије да заблиста као ријетко ко на светској музичкој сцени. За овај комад одеће потребно је доста храбрости. Међутим, ако имате тијело попут ове поп звијезде, онда вам вјероватно не пада тешко да се у овоме појавите пред милионе гледалаца. Бијонсе предивно пјева, али несумњиво одушевљење изазива и својим изгледом.  

Бар Рафаели

Двадесетседмогодишња изараелска манекенка Бар Рафаели још једном је показала своју фантастичну фигуру.
- Веома сам поносна на свој затегнути стомак. Међутим, ја и даље једем, за мене је то једна од најбољих ствари у животу-  изјавила је прелијепа Бар.  

Ана Никол Смит

Плејбојева зечица и ТВ звијезда  Ане Никол Смит која је  од предозирања лијековима умрла на Флориди у својој 39- години, остала је упамћена по бројним скандалима, али и по сјајном изгледу. Њена шестогодишња ћерка Данијелин Биркхед већ је постала дио модног свијета, дјевојчица је недавно постала модел  америчке компаније “Гес”.   

Алесандра Амбросио

Манекенка која је по многима најатрактивнији анђео Викторије сикрет не престаје да плијени својом љепотом. У бикинију који је отркио све њене атрибуте оправдала је титулу једне од најзгоднијих жена на планети. Колико је због своје привлачности посебна, говори и податак да је ова манекенка била прва  жена која се нашла на насловници магазина “Made in Brazil”, који иначе велича мушке моделе из њене родне земље.

 Адриана Лима

Адриана Лима задаје тешке задатке својим колегиницама послије сваког порођаја, а за сада их је било два, невјероватном брзином успијева  да поврати своју фигуру. Супруга Марка Јарића заблистала је на годишњој ревији Викторијиних анђела и изгледала је баш као на почетку своје каријере. Читава деценија није оставила траг на њеном тијелу.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана