Најбогатији српски зетови

Blic.rs
Најбогатији српски зетови

Српске љепотице успјеле су да освоје срца неким од најбогатијих људи на свијету, али то што су постали српски зетови није утицало превише на ове бизнисмене да чешће посјећују Србију.

Манекенка и глумица Ивана Божиловић 2008. вјенчала се с милионером Ендрјуом Фајерстоном (33), праунуком оснивача компаније „Фајерстон". Ивана је рођена у Београду, али је одрасла у Чикагу, гдје је почела да се бави манекенством, а потом и глумом. Њих двоје тренутно очекују треће дијете.

Шеикова драга

Бивша мис Југославије Јелена Јаковљевић скрасила се поред шеика Саида бин Драија, чије се богатство процијењује на неколико милијарди. Саидова породична компанија „Бин Драи ентерпрајзис" бави се увозом челика и грађевинског материјала, као и изградњом, продајом и изнајмљивањем некретнина. Имају троје дјеце.

Госпођа Мељниченко

Срце Андреја Мељниченка, чије богатство стечено производњом угља и минералног ђубрива износи 14,4 милијарде долара, освојила је Александра - Сандра Николић, некадашња чланица групе „Моделс". Пар је послије седам година брака, прошлог маја добио прво дијете, дјевојчицу Тару. Он је на „Форбсовој" листи на 56. мјесту по богатству у свијету. 

Ивана и ИТ могул

Ивана Берендика, манекенка и бивша чланица групе "Моделс" од када се удала за Томаса Јермолука, једног од финансијера оснивача компаније "Гугл" у њеми почецима, живи у Њујорку. Њихово богатство процијењује се на више од 100 милиона долара. Он је велики ИТ могул и успјешан инвеститор у тој области. У браку су од 2006. године.

Холи Валанс и енглески тајкун

Аустралијска глумица и пјевачица српског порекла, Холи Валанс (право име Холи Рејчел Вукадиновић) удала се прошле године за енглеског тајкуна Ника Кендија, једног од 50 најбогатијих предузимача у Уједињеном Краљевству. Само њихово вјенчање је коштало око три милиона фунти.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана