Најбогатија Српкиња се одрекла славног презимена: Ево како се сад презива Славица Еклстон

Г.С.
Foto: Архива

Готово 15 година након развода од Бернија Еклстона његова бивша супруга Славица промјенила је презиме.

Више се не презива Еклстон али ни Радић што је било њено дјевојачко презиме.

Како пишу 24 сата а преноси Вечерњи лист узела је мајчино презиме па се сад зове Славица Малић и са тим се презименом почетком маја уписала као власница куће у Великом Затону покрај Дубровника.

Осим у Великом затону Славица је пријављена и на адреси у Ријеци.

Славица је 2015. године у Затону купила камену кућу коју је одлучила да сруши до темеља и на локацији уз море направи нову по свом плану. То није текло баш глатко али упркос сукобима са сусједима и другим проблемима кућа је ипак довршена 2017. године а познато је да је само на уређење до средине 2018. Славица потрошила четири милиона евра.

Осим у Хрватској Славица борави и на адресама у Лондону и Швајцарској.У њеном дому у Швајцарској раније ове године напала су је двојица маскираних мушкараца који су провалили усред ноћи док је спавала али су успјели да побјегну полицији а Славица је том приликом претрпјела лакше тјелесне повреде.

 

Славица је разводом од некадашњег шефа Формуле 1 Бернија Еклстона постала најбогатија Српкиња и припало јој је више од милијарду долара вриједних некретнина и удио у дионицама.

Берни и Славица у браку су били од 1985. до 2009. године и заједно имају двије кћерке Тамару и Петру, преноси Ало.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Galerija
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана