Најбогатија Српкиња открила детаље свадбе са шеиком

Стил Курир
Foto: инстаграм

Јелена Бин Драи и арапски бизнисмен Саид Бин Драи у срећном су браку пуних тринаест година. Иако су многи мислили да њихова љубав неће опстати, они су то демантовали на најбољи могући начин.

"Венчали смо се 4. априла, у четири после подне. Забављали смо се четири године, Саидов број дреса кад игра поло је четири, а желимо четворо деце", открила је Јелена својевреме у интервјуу за Хело.

Због великог интересовања медија пар је склопио брак у највећој тајности, крајем децембра 2007. године. Свечани чин обављан је у кући Саидовог оца уз присуство најближих чланова њихових породица.

"Потписала сам китаб, књигу венчаних и задржала православну веру и своје презиме", појаснила је млада.

Свадбена церемонија за 300 званица, који су пристигли из свих крајева свијета, организована је почетком априла. Том приликом испоштовани су бројни обичаји, како арапски, тако и српски. Младожења је пуцао у јабуку, коју је погодио из трећег покушаја, док је Јеленин брат "продао" младу.

"Добио је велики аплауз кад се обратио присутнима: 'Само да знате, драги гости, пре него што почнем да продајем младу, моја сестра за мене нема цену. Али, ајде, кренимо са милион долара.' Саид је на то опсовао на течном српском. У међувремену, мој супруг је звао моју мајку Васиљку да му помогне, а она му је довикнула: 'Можеш и за џабе да је добијеш, само је већ једном води!' Пеђа је сутрадан ујутро дошао да врати Саиду паре јер је мислио да се мој супруг шалио кад му је ставио свежањ новчаница у џеп. Само он и Саид знају за колико новца ме се фамилија Јаковљевић напокон решила", нашалила се лијепа Војвођанка.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана