Најбогатија глумица на свијету, а вјероватно је ни не препознајете

ГС
Foto: VZ.com

Када помислите на најбогатију глумицу свијета - можда ћете се сетити Џенифер Лопез, Џулије Робертс, Риз Витерспун, али ријетко ко ће заправо знати ону на врху листе по свом богатству - Џејми Герц.

Ради се о Џејми Герц чија нето вриједност износи три милијарде долара. На помен њеног имена тешко да ћете се сјетити њених улога, премда се појављивала у остварењима попут "Твистера" или "Шеснаест свијећа".

Такође, појављивала се и у ТВ серијама попут "Сајннфилда", "Модерне породице" те остварења "This is Us". Неки од њених других пројеката укључују ""Crossroads", "Quicksilver" и "The Neighbours".

Ови глумачки ангажмани јој свакако нису сами били довољни да би јој прикупила богатство које премашује вриједност звезда попут Роберта Де Нира или Адама Сандлера.

Герц и њен супруг Тони Реслер су сувласници НБА тима "Атланта Хокс" и мањински власници "Милвоки Биверса". Реслер је бизнисмен милијардер с нето богатством процијењеним на 7,5 милијарди долара, преноси Ало.

Такође, су Герц и Реслер познати и по својим добротворним подухватима - 2012. године "Fond Giving Back" именовао је пар као донатора број један у добротворне сврхе од било које друге познате личности након рекордних 10 милиона долара донације Реслер-Герц фондацији, која се првенствено фокусира на умјетност, образовање и здравство.

Герц је такође директор одбора за "Melanoma Research Alliance ".

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана