Надрљали због дадиља

Глас Српске
Надрљали због дадиља

Џуд Лоу је због афере са дадиљом остао без Сијене Милер, а Aрнолд Шварценегер без супруге, али са ванбрачним дјететом.

Оне су ту да чувају дјецу, а неке од њих и познате, богате мужеве. Aфера која је 2004. године узбуркала јавност била је она коју је испричала асистент Дејвида Бекама и дадиља његове дјеце Ребека Лос таблоиду "News of the World". Дадиља је испричала да је четири мјесеца била у вези са тадашњим играчем Реал Мадрида, као и да има секси SMS поруке које то потврђују. Лосова је причу о афери, мјестима за састанак, (отприлике шест састанака - када би Викторија Бекам била у Лондону), продала медијима. Гостовала је у бројним емисијама, а све што су Дејвид и Викторија изјавили овим поводом било је да је "Ребека Лос лажљива крава", као и то да је "њихов брак због свих тих проблема постао још јачи". Мушкарац који се није, бар неко вријеме извукао као Дејвид Бекам, је Џуд Лоу, који је вјереницу Сијену Милер 2003. године преварио са дадиљом своје дјеце.
Лоу је спавао са дадиљом Дејзи Вајт, послије чега је Милерова прекинула вјеридбу. Пар година касније пар се помирио и поново вјерио, да би прошле године поново раскинуо.
Можда највећи скандал у "свијету афера са дадиљама", догодио се прошле године - холивудски глумац и бивши гувернер Калифорније Aрнолд Шварценегер није само варао супругу Марију Шрајвер са дадиљом, он је са њом добио и дијете. Милдред Баена је родила сина легендарном Терминатору прије 15 година, неколико дана прије него што ће Марија Шрајвер родити сина Кристофера. Тајна која је скривана 15 година откривена је тек прошле године, послије чега је Шрајверова поднијела захтјев за развод брака. Боље није прошао ни глумац Итан Хоук који је варао Уму Турман. Ума се развела од њега, а Хоук се оженио и добио дијете са дадиљом, тачније супругом Рајан Шохјуз. Још један мушкарац који је озваничио аферу са дадиљом је и холивудска легенда Робин Вилијамс. Комичар се оженио дадиљом своје дјеце са којом има сина и кћерку. Послије десет година брака пар се развео.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана