Нада Холивуда завршила на психијатрији

Агенције
Нада Холивуда завршила на психијатрији

Глумица Миша Бартон, која се прославила у серији "Округ Оранж", добровољно је превезена у болницу на процјену менталног стања након инцидента који се одиграо у дворишту куће у којој живи, гдје је пронађена полугола како вришти.

Комшије су пронашле 31-годишњу Мишу на огради у дворишту свог дома у западном Холивуду. Глумица је урлала да је њена мајка вјештица, као и многе друге бизарности. На лице мјеста стигли су и полицајци и ватрогасци, због сумње да се предозирала наркотицима.

Тешко је повјеровати да је некадашња млада нада Холивуда, о којој су сви причали, доспјела у овакву ситуацију.

Миша је рођена у Лондону, али се преселила у Америку када је имала пет година. Почела је да глуми три године касније и појавила се у хит филмовима "Шесто чуло" и "Нотинг Хил". Затим је добила улогу у серији "Округ Оранж", која ју је винула међу звијезде. Ипак, њена каријера кренула је низбрдо због претјеривања са изласцима. Године 2007. ухапшена је због вожње под дејством алкохола, а двије године касније имала је нервни слом и задржана је на психијатрији пошто је пријетила да ће се убити. Исте године њена кућа је продата на аукцији јер није платила хипотеку пет мјесеци. Истовремено, добила је тужбу од продуцената филма "Промотед", који су тврдили да су јој унапријед платили хонорар за ангажман у филму, али да се она никад није појавила на снимању. Потом ју је тужио и станодавац којем није плаћала кирију за стан у Њујорку. Због свега овога, вјерује се да је Миша остала без дома и без новца.

Лош однос са мајком

Њен однос са мајком такође има дугу и бурну прошлост. Она је своју мајку Нуалу тужила 2015. године тврдећи да ју је преварила и да јој је украла новац, док ју је прошле године оптужила да намјерно спречава продају њихове заједничке виле на Беверли Хилсу вриједне седам милиона долара. Тврдила је и да су је родитељи избацили из куће и да је не пуштају да се приближи имању. Случај је окончан прошлог фебруара када су се глумица и њена мајка нагодиле и када је Нуала пристала да прода кућу.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана