Наборана Хајди звијезда Ноћи вјештица

Aгенције
Наборана Хајди звијезда Ноћи вјештица

Популарне глумице, пјевачице и манекенке прославиле су Ноћ вјештица маскиране у костуре, ликове из бајки, мачке... Бритни Спирс је глумила Сњежану, Сандра Булок рибара, а Парис Хилтон Мајли Сајрус.

Три љепотице обукле су костиме мачака: Никол Шерцингер, Алесандра Амбросио и Миранда Кер. Док су манекенке Алесандра и Миранда викале "мјау" својој дјеци, пјевачица Никол се трансформисала у праву "цица-мацу" на забави британског водитеља Џонатана Роса. Утегнути црни костим савршено је стајао на извајаном тијелу лијепе Никол и од ње направио праву жену мачку.

Највећи бум направила је Хајди Клум, бивши модел, а сада ТВ лице и модни дизајнер, која је превазишла саму себе. Хајди је у Ноћи вјештица имала проширене вене, наборану кожу и погрбљено држање. Док је већина славних у потрази за фонтаном младости, она је на забаву, коју је сама организовала, стигла уз помоћ штапа. За њен изглед били су заслужни награђивани шминкери Бил Корсо и Мајк Марино, који су успјели да направе невјероватну трансформацију. Хајди је очигледно дуг процес трансформације открила и својим фановима на "Твитеру" написавши: "ОК, људи... Идем у будућност".

- Почела сам да размишљам о костиму мјесецима прије Ноћи вјештица, а имам одличан тим, који немогуће учини могућим. Немам систем помоћу којег бирам какав ће ми бити костим, једноставно ми нешто падне на памет. То дефинитивно није била одлука донесена у посљедњем тренутку. Потребни су мјесеци за припрему - рекла је Хајди, за коју су многи рекли да је ово њена најуспјешнија трансформација до сада.

Контроверзна пјевачица Ники Минаж је уочи Ноћи вјештица показала својим фановима на друштвеним мрежама како је изгледао њен костим. Иако је позната по скандалима, Ники је многе шокирала изгледом, који представља прилично слободну верзију полицајке.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана