На помолу вјенчање принца Харија

Агенције
На помолу вјенчање принца Харија

Откад је принц Хари прекршио правила британске краљевске породице како би посјетио своју дјевојку Меган Маркл у Канади, све се чешће шушка да је на помолу ново краљевско вјенчање.

Много је показатеља који говоре у прилог томе да ће вјеридба британског принца Харија и глумице Меган Маркл бити објављена прије краја године, а колумниста "Гардијана" чак претпоставља да је "могуће и да ће краљица ову бомбу објавити у годишњем телевизијском обраћању између информација о посјетама институцијама и вртовима".

У прилог шушкањима наводи се и да су њих двоје носили идентичне наруквице, а Меган Маркл се окитила огрлицом са словима М и Х која, тврде медији, кошта 240 долара. Такође, током боравка у Лондону Меган Маркл је одсјела у палати Кенсингтон.

Неки извори тврде да је и сама краљица дала благослов за вјенчање.

Уколико до њега дође, извјесно је да ће Велика Британија од њега успјети да приходује. Наиме, процјењује се да је Лондон од вјенчања Кејт Мидлтон и принца Вилијама зарадио 620 милиона евра - продаване су копије прстена, хаљина, сувенири с ликом младенаца - шоље, тањири, чајници, салвете... Трговци већ трљају руке.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана