На помолу романса Кети и Орланда

Агенције
На помолу романса Кети и Орланда

Након гламурозне додјеле филмских награда "Златни глобус" у Лос Анђелесу познати и славни, међу којима су били и пјевачица Кети Пери и глумац Орландо Блум, забављали су се на неколико афтерпартија.

На једној од забава, у добром и опуштеном расположењу, нашли су се и Кети и Орландо који нису могли да сакрију симпатије једно према другом. 

Како наводе очевици, нису марили за знатижељне погледе. Пар се издвојио и отворено флертовао на приватној забави у Лос Анђелесу. 
Забаву су напустили и, наводно, отишли заједно у хотел, а пјевачица се повјерила пријатељима да јој се бивши супруг Миранде Кер заиста свиђа.

Шта мисли лијепи глумац о пјевачици, медији још нису могли да сазнају.

Кети Пери је била у вези са Џастином Јорком, Метом Тајсеном, Џонијем Луисом, Тревијем Макојем и Раселом Брендом. Од августа 2012. године повремено је била у вези са Џоном Мајером.

Орландо је четири године био у вези с глумицом Кејт Босворт. Пар се чак и вјерио, а растали су се 2006. године, те раскинули вјеридбу.

Глумац је након романсе с Босвортовом завршио у вези с Мирандом Кер. Били су заједно шест година, а 2010. године су се вјенчали. Године 2011. добили су сина Флина, а растали су се крајем 2013. године.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана