На помолу нова љубавна афера Била Клинтона

RadarOnline
На помолу нова љубавна афера Била Клинтона

Бивши амерички предсједник Бил Книлнтон познат је по својим брачним невјерама с Моником Левински и Џенифер Флоуверс, но попут бомбе је одјекнула информација да је некадашњи најмоћнији човјек свијета супругу Хилари варао и са згодном британском манекенком Елизабет Харли.

Појавила се снимка на којој глумац Том Сиземор говори како га је предсједник, познат и по надимку Буба, у Бијелој кући на премијери филма 'Спашавање војника Рајана' позвао устрану и тражио број телефона његове бивше дјевојке Елизабет, преноси "Jutarnji.hr".

На споменутој снимци Сиземор разговара с двјема неидентификованим особама и цитира наводне Книлнтонове ријечи. 'Дај ми број, глупане, јеб... ти матер. Ја сам врховни командант Сједињених Америчких Држава, дај ми тај проклети број!', наводно је рекао Бил.

Као лојалан грађанин САД-а, Сиземор је одмах послушао предсједникову наредбу те је истог тренутка окренуо број своје бивше и слушалицу препустио Билу. 'Елизабет, на линији је твој врховни командант', наводно јој је рекао, иако је она заправо британска држављанка.

'Слушај, Елизабет, овдје предсједник! Немам времена за сра..., цијело вријеме пазим да не избије глобални нуклеарни рат, а сада шаљем авион по тебе', наводно је рекао Бил.

Ако је за вјеровати Сиземору, авион је био спреман у року одмах те је Елизабет из Лос Анђелеса до Бијеле куће долетјела, а да свечаност у Бијелој кући поводом филмске премијере није ни завршила. На питање јесу ли Бил и Лиз спавали, Том узвраћа: 'Па што мислиш да су радили? Остала је у Бијелој кући четири дана!'

Сиземор је с Елизабет у вези био три године, али све се распало још 1995., док је премијера у Бијелој кући, на којој су били и режисер филма Стивен Спилберг те глумци Том Хенкс, Ед Брнс, Ђиовани Рибиси и Адам Голдберг, одржана 1998. године.

Ипак, Том и Елизабет су наводно остали у пријатељским односима, због чега му је предсједник наводно и пришао.

Једина од споменутих особа која је досад јавно реаговала на ове информације је Елизабет Харли, која се огласила путем свог профила на Твитеру.

'Будаласте приче круже о мени и Билу Книлнтону. Потпуна неистина. Све је у рукама мојих адвоката. Зијев', написала је у сриједу.

Она је своједобно изјавила како воли Била Книлнтона. 'Моћни људи могу бити јако секси. Волим Книлнтона - злоћко с врло секси гласом', изјавила је 2010. године.

Прича о наводном секс скандалу прво је објављена у америчком таблоиду Глоуб, а о снимци с Томом Сиземором извијестио је RadarOnline.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана