На интернету Кристинине приватне фотографије

Глас Српске
На интернету Кристинине приватне фотографије

Aмеричка поп пјевачица Кристина Aгилера је бијесна, јер су њене фотографије на којима је полугола, прекривена модрицама и наизглед анорексична, процуриле на интернет којим се све брже шире.

- Фотографије Кристине Aгилере које круже интернетом нелегално су дошле у посјед хакера који их је украо с лаптопа њеног личног стилисте. Фотографије су снимљене у приватности Кристининог дома и служиле су искључиво за личну размјену између пјевачице и њеног стилисте - изјавио је њен портпарол.

На спорним фотографијама пјевачица је приказана у компромитујућим позама, готово па гола, прекривена модрицама и на ивици изгладњелости. Док је на посљедње двије фотографије показала како се послије порођаја добрано заокружила, на већини фотографија пјевачица од објектива скрива своје евидентно испијено лице. Чини се да су фотке сликане у вријеме када је снимала спот за пјесму "Not Myself Tonight" и неколико мјесеци прије него што је у октобру предала захтјев за развод од супруга Џордана Братмана.

- Настојимо сазнати ко су дотични хакери и против њих ће бити подигнута оптужница. Њихов преступ је крајње непримјерен - додао је портпарол пјевачице.

У међувремену, више нема никакве сумње да се Кристина виђа с асистентом Метјуом Ратлером, који је радио на њеном посљедњем филму "Burlesque", док њен ускоро бивши супруг Џордан Братман одбија да се исели из њиховог досадашњег заједничког дома.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана