На Фејсбуку осванула фотографија полуголог Марка Цукерберга у мушком друштву

Агенције
На Фејсбуку осванула фотографија полуголог Марка Цукерберга у мушком друштву

Фотографија Марка Цукерберга, на којој се види како без мајице ужива у друштву неколико мушкараца, осванула је на интернету. И даље није разјашњено у којим околностима је фотографија настала и ко је њен аутор, али сигурно је да власника Фејсбука нисмо навикли да гледамо у оваквом издању.

Интернет портал “TMZ.com” објавио је фотографију Марка Цукерберга која је по први пут дала обожаватељима увид у његове активности у слободно вријеме.

Милијардер је ухваћен без мајице, у друштву неколико мушкараца који су такође били полуголи. На слици се јасно виде његове маљаве груди, а према коментарима америчких новинара, он “и није у тако лошој форми за једног штребера”.

Фотографија се првобитно појавила на Фејсбуку, гдје ју је наводно случајно поставио инжењер те друштвене мреже, Ендрју Босворт (на слици стоји скроз десно). Босворт је слику избрисао неколико секунди касније, али тренутак непажње био је довољан да је новинари “скину” а затим и објаве.

Случајно или не, фотографија је осванула истог дана када је Савезна трговинска комисија окончала спор са компанијом Фејсбук поводом питања приватности.

Наиме, Фејсбук је оптужен за кршење приватности корисника и злоупотребу приватних садржаја. Спор је завршен тако што су челници компаније обећали да ће друштвена мрежа убудуће захјтевати пристанак корисника прије него што промјени подешавања за приватност (privaci settings).

Фејсбук је током претходних година охрабривао кориснике да постављају што више приватних садржаја на сајт, као и да на њему проводе што више времена, како би било продато што више огласног простора.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана