Муж Саре Палин ухваћен у прељуби са масерком

Глас Српске
Муж Саре Палин ухваћен у прељуби са масерком

Муж политичарке и бивше кандидаткиње за потпредсједника СAД, Тод Палин, уплетен је у сексуални скандал. Наводно је супругу Сару Палин варао са масерком која је ухапшена због проституције.

Наиме, амерички часопис "The National Enquirer" доноси исказ неименованог извора који тврди да је Тод варао Сару са локалном масерком Шејли Трип, која је у марту прошле године ухапшена због проституције. Полиција је заплијенила физичке доказе који би могли потврдити Тодову наводну ванбрачну аферу. Но, часопис не наводи када се наводна прељуба догодила, нити које је то тачно доказе полиција заплијенила.

- Према изјавама станара у згради у којој Шејли Трип има своју канцеларију и обавља посао, Тод Палин био је чест посјетилац. Станари су Тода често видјели како и када долази и одлази, а за вријеме његовог боравка чули су звукове који су указивали на то да Тод и Шејли воде љубав, па су послије неколико таквих случајева позвали полицију, која је Шејли у марту прошле године ухапсила због кућне проституције - наводи "Enquirer".

Сара и Тод Палин протеклих година често су се налазили на удару тврдњи о брачној невјери, међутим, све су уредно демантовали. Ипак, још увијек се нису огласили о овом случају. Тренутно се у СAД приказује ријалити шоу "Aљаска Саре Палин" у којем главну улогу, наравно, тумачи политичарка. Шоу је веома гледан, а само прву епизоду погледало је више од пет милиона гледалаца широм СAД.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана