Муж Сандре Булок спасава брак

Глас Српске
Муж Сандре Булок спасава брак

Пријатељ Џеси Џејмса, мужа Сандре Булок, изјавио је да је Џеси и даље заљубљен у своју жену и да жели да спаси њихов брак, јавиле су агенције.

- Џеси је "сломљен човјек" и нада се да ће му лијечење и мало више приватности помоћи да се опорави и спаси брак са Сандром Булок - изјавио је његов пријатељ и адвокат Џо Јани.

Јани је рекао да су тврдње о његовом брачном невјерству и "медијска помама" руинирали живот његовог клијента.

- Цијела та прича је уништила Џесијев свијет - рекао је Јани.

Џејмс је, неколико недјеља пошто су се појавиле приче да је био невјеран Сандри Булок, одлучио да потражи стручну помоћ, а Јани није желио да каже од чега се његов пријатељ лијечи, али је признао да би људи могли да закључе да је ријеч о зависности од секса.

Скандал је избио када је једна манекенка за тетоваже испричала часопису Ин трач да је имала љубавну везу са Џејмсом, док је његова жена снимала филм "The Blind Side" за који је недавно добила Оскара за главну улогу.

Када се, само неколико дана послије церемоније додјела награда америчке филмске академије, пронијела прича о његовом браколомству, Џејмс је издао саопштење у којем је навео да је био "неразборит" и да заслужује "све што ће му се тек десити".

Сандра Булок и Џеси Џејмс упознали су се 2003. а вјенчали 2005. године.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана