Муж Наде Топчагић повријеђен на Тари

Г.С.
Муж Наде Топчагић повријеђен на Тари

Познато је да пјевачица Нада Топчагић посједује викендицу на Тари гдје проводи сваки слободан тренутак у уживању, међутим не и овог пута јер се њеном супругу догодила непредвиђена ситуација.

Нада је открила да има пуно посла око куће, али и око супруга који је задобио озбиљну повреду руке, те да уопште не стиже да одмори.

„Толико посла имамо око куће, уживам тек када сам у хотелу. Овако не могу да се опустим, морам много да радим, да сређујем“, рекла је Нада и испричала како је њен супруг повиједио руку:

„Дошли смо пре пет дана, а одмах увече је имао незгоду. Ја сам му као нека птица злослутница све време говорила: „Немој да идеш око куће, има пуно леда“. Били смо у комшилуку да попијемо кафу, а када смо се вратили, отишао је да затвори капију. Тврдио је да нема леда, али га је ипак било и пао је. Здробио је зглоб десне руке. Буквално је боље било да је сломио руку, али не, здробио је. Отишли смо код доктора да му пруже прву помоћ, нисам знала ни које су процедуре. Чекала сам два и по сата полицију. Снимио је зглоб, а онда су нам рекли да морамо да идемо у Ужице“, рекла је Топчагићева за Информер у једном даху, а њен супруг је у шали добацио:

„Питала ме је полиција: „Како сте се повредили?“, а ја сам им рекао: „Нада ме је гурнула!“ – рекао је он кроз смијех.

Топчагићева каже да је повреда озбиљна, те да Златко неће моћи да ријеши проблем без операције.

„Отишао је код неког деде који намешта зглобове на Мокру гору, тако да му је сада завезана рука, али ће вероватно бити потребна операција. Послала сам фотографију једном пријатељу ортопеду који ради на ВМА, рекао ми је отворено: „То је врло за*ебана повреда, мораће да иде на операцију“, испричала је за Информер.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана