Муж Љубе Пантовић опростио кћерки: Бринућу се о њеном сину

Агенције
Муж Љубе Пантовић опростио кћерки: Бринућу се о њеном сину

Београд - Муж бивше фармерке Љубе Пантовић, Карађорђе, је у разговору за “Ало” казао како опрашта својој кћерки наводе да ју је тукао , наводећи да жели да се брине о њеном сину.

Иако Карађорђе не одобрава кћеркину трудноћу и везу са Александром Чабаркапом, казао је да се једноставно “мора помирити са тим”.

- Ја не волим Чабаркапу, нити он воли мене. И он и ја знамо шта је разлог. Ми се никада нисмо дужили, а ја сам данас био у социјалној служби у Гроцкој, гдје сам се изјаснио да ћу водити рачуна о својој ћерки Александри, као и да прихватам ту ситуацију, не зато што ми је драго, већ зато што је моје дете и не могу да је се одрекнем - рекао је Карађорђе за “Ало”.

На питање новинара како коментарише наводе да ју је тукао, бивши супруг Љубе Пантовић је ракао: 

- Никада се не бих тако односио према својој кћерки. Посебно не бих шутнуо трудницу. Да сам је шутнуо она више не би била трудна .

 Каже да се његова кћерка вратила да живи са њим.

- Када се породи и њен син ће моћи да живи овде, јер шта је дете криво? Ништа. А ја сам се помирио са тим. Синоћ смо сви били на окупу. Љуба и ја смо разговарали. Моје мишљење је да ће Љуба све учинити да заштити своје дете - рекао је Карађорђе за “Ало”.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана