Мушкарци у Србији који су се најбоље оженили

ГС
Мушкарци у Србији који су се најбоље оженили

На српској јавној сцени има доста успешних жена које су својим талентом и мукотрпним радом изградиле богату каријеру у послу којим се баве и кроз године стекле армију фанова који прате њихов рад. У неком тренутку свог живота, оне су пронашле партнера и своју мирну луку.

Удале су се за мушкарце који су им велика подршка и ослонац, али ти мужеви нису ни приближно успешни као оне. Штавише, живе у сенци својих жена које не само да имају више пословних и друштвених обавеза, већ су и стуб породице.

Oво су мушкарци у Србији који су се најбоље оженили:

Вељко Кузманчевић

Верица Ракочевић је најпризнатија и најпознатија српска модна дизајнерка чија импоазнтна модна каријера траје четири деценије. Изградила је и инострану каријеру, а њене моделе носе многобројне познате личности.

Верица је пак срећу нашла поред 35 година млађег партнера композитора Вељка Кузманчевића. Упркос великој разлици у годинама, њихов брак траје 10 година и они се воле као првог дана.

И само вjенчање било је по много чему другачије, те су одлучили да за разлику од већине парова, прославу не организују за викенд већ у четвртак.

„Моја мајка је шила и од ње сам чула да не ваља правити сопствену венчаницу. Касније сам сазнала и за веровање да брак који се склопи у четвртак траје читав живот“, истакла је Верица.

Модна креаторка је у више наврата у медијима говорила о њиховим финансијама и признала да издржава свог супруга.

„Истина је, издражавам га. То је чињеница, ако је некоме битно. Мислим да је много већа трагедија овог друштва што човек с таквим потенцијалом ради за плату од 35.000 динара, и нема могућности да покаже колико зна и уме. Не знам како друге жене гледају на финансије, али за мене је нормално да су у браку зараде партнера заједничке те нас двоје имамо исту касу. Тако сам васпитавана и тако живим. Много ми је важније то што поред себе имам мушкарца који ме чини срећном, с којим уживам у сваком проведеном тренутку и с којим водим најзанимљивије разговоре“, изјавила је Верица једном приликом.

Филип Живојиновић

Три студијска албума Александре Пријовић била су довољна да пjевачица напуни три Арене заредом и тако постигне успjех о којим многе њене колегинице још увијек сањају. Иза Пријиног успеха крије се много рада и одрицања, а подршку у животу има од супруга Филипа Живојиновића.

Син прослављеног тенисера Бобе Живојиновића и пасторак Лепе Брене није ни приближно успјешан као његова изабраница са којом има сина Александра.

Филип је годинама радио у Америци као спортски агент и менаџер. Тамо је завршио и престижни Универзитет Rice University у Хјустону. С обзиром на то да му је отац био славни тенисер, а Бобина друга жена пjевачица Лепа Брена, он је од малена био изложен медијима. Брена је у медијима истицала да Филипа не раздваја од своје дjеце Стефана и Виктора, што је у потпуности нормално с обзиром на то да је Филип одрастао са оцем и маћехом.

Вељко Пиљикић

Сека Алексић је 12 година у браку са супругом Вељком Пиљикићем, а круна њихове љубави су два сина. Док је Сека једна од најпопуларнијих пjевачица и власница бројних хитова попут „Аспирина“,“Црно и златно“, „Искористи моје мане“, којима пуни клубове широм Србије и иностранства, њен муж је далеко мање успjешан. Штавише, када су се упознали, Вељко је радио као обезбjеђење клуба у којем је певачица наступала. Међутим, званично упознавање услиједило је касније на концерту у Швајцарској. Послије недељу дана започели су везу, а остало је историја.

Дамир Хандановић

Министарка рударства и енергетике Дубравка Ђедовић удала се у августу ове године за композитора и директора ЦЕБЕФ-а Дамира Хандановића, а интимно вјенчање одржано је у једном ресторану на Авали.

Упознали су се на тениском турниру „Сербиан опен“ на Дорћолу, а како је Хандановић изјавио једном спојили су их заједнички пријатељи. Дамир јесте успјешан у послу којим се бави, али то се не може мерити са успјехом који је постигла Дубравка.

Ако вам поменемо да је Дубравка прије министарске позиције била директорка Регионалног представништва Европске инвестиционе банке (ЕИБ) за Западни Балкан, где је провела пет година, све вам је јасно.

Марко Жугић

Позната глумица Анђелка Стевић Жугић, до скоро Прпић, ове године је добила друго дјете, а прво са партнером Марком Жугићем за којег се тајно удала прошлог мјесеца.

Њихова љубав интригирала је јавност од самог почетка будући да је Марко био најбољи пријатељ његов бившег мужа Дарија, а требало је да му буде кум на вјенчању са Марковом бившом дјевојком.

Док Анђелка важи за једну од најбољих комичарки која се прославила улогом у ситкому „Андрија и Анђелка“, а остварила је значајне улоге у серији „Жене са Дедиња“ главну улогу у филму „Једини излаз“ , занимање њеног супруга није познато јавности.

Радомир Раша Новаковић

Пјевачица Гоца Тржан стекла је популарност још деведесетих као једна од чланица групе Тап О11, а након распада групе отиснула се у самосталне воде. И то врло успјешно. Изградила је успјешну каријеру и постала власница многих хитова. Иако је њен супруг бубњар, он је постао препознатљив као бубњар у бенду своје супруге.

Љубав Гоце и 14 година млађег Раше траје већ 12 година, а пјевачица је у медијима истицала да је са њим провела најљепше године.

„Дошао је у мој бенд као нови члан и имао је 23 године. Он је за мене био клинац“ рекла је једном приликом Гоца, која је у тренутку кад је упознала Рашу имала 37 година.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана