Мурињо назвао докторку к......м кћерком

Агенције
Мурињо назвао докторку к......м кћерком

Лондон - Менаџер Челзија Жозе Мурињо могао би бити суспендован на пет мечева због сексистичког понашања према љекару "плаваца" Еви Карнеиро.

Португалац се током утакмице против Свонсија 8. августа (2:2) грубо обратио љекару Еви Карнеиро, јер је она истрчала на терен да пружи помоћ Едену Азару.

По његовом мишљењу, Карнеиро није требало да изађе на терен и помогне Азару, јер је тиме одмогла екипи. Мурињо је у бијесном обраћању увриједио Карнеиро, а енглески медији преносе да јој је рекао: "Ку....а кћерко".

Лијепа докторка пријавила је Португалца Фудбалској асоцијацији Енглеске, која је саопштила да ће покренути истрагу у вези са инцидентом.

Иако ФА није прецизирала шта је предмет истраге, јасно је да ће се на оптуженичкој клупи наћи Мурињо. Предвиђена казна за овакав вид понашања је минимално пет мечева па би то могао бити још један ударац за Челзи, који је катастрофално кренуо у нову сезону.

Одмах послије спорног меча Мурињо је Еву разријешио дужности, што се односи на утакмице и тренинге, а забрањено јој је и да борави у хотелу у којем се налазе играчи. Карнеиро се од тада није вратила на посао, а очигледно је одлучила да потражи правду на другом мјесту.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана