Мучна исповијест тјелохранитеља Анђелине Џоли и Бреда Пита: "Нисам могао да издржим ни трен више"

ГС
Foto: Агенције

Бивши тјелохранитељ Анђелине Џоли и Бред Пита испричао је како му је рад за некадашње супружнике био нешто најтеже у животу, као и то да је након само 18 мјесеци морао да да отказ.

Анђелина и Бред су од 2016. године раздвојени, након што су се појавиле информације како је Пит наводно вербално и физички злостављао Џоли и најмање једно од њихово шесторо дјеце током инцидента те исте године у приватном авиону.

Анђелина Џоли тренутно води тужбу против ФБИ, захтјевајући да зна детаље њихове завршене истраге против Пита, а извјештај бившег обезбјеђења пара о раду са њима даје даљи увид у њихове животе иза затворених врата.

У разговору за The Sun, Марк Били Билингем каже да је постао незванични отац шесторо дјеце пара док је радио за њих.

Билингем је служио у Британској специјалној ваздушној служби (SAS) 27 година, што је била савршена обука за заштиту Пита, Џоли и њихове дјеце — Медокса, Пакса, Захаре, Шајлоа, Нокса и Вивијен.

"Био сам шеф обезбјеђења Бреда и Анђелине. Војска ме је препоручила, а Енџи и Бред су веома забринути око тога ко се приближава њиховој дјеци. Било је јасно од почетка да имамо велику хемију и вјеровали су ми са дјецом", присјећа се Билингем.

Одређени људи су могли да гледају дјецу само из даљине, али нису могли да их физички додирну. Билингем би их водио на пливање и постао им је други отац, а у том периоду Анђелина Џоли и Бред Пит су имали застрашујућу ситуацију са уходом док је он радио за њих.

"Енџи је снимала у гомили и сви су имали осмјехе на лицима осим једног момка. Изгледао је љутито. Неколико дана касније смо кренули са снимања и овај тип је трчао низ путеве са фотографијама које је требало потписати."

Џоли је хтјела да изађе из возила, али ју је Билингем одбио.

"Отишла сам по фотографије и однијела јој их. Она је рекла: Вау, ово су личне фотографије. Пратио је Енџи широм Сједињених Држава. За мене је то био класик Џона Ленона. Кад год је била сама на сликама, он се смијао; онда кад год је била са Бредом, имао је овај љутити израз на лицу ."

Обезбјеђење је такође имало задатак да сачува имиџ дјеце Џоли-Пит.

"Не ради се толико о физичкој страни, већ више о социјалној страни. Морао сам да се увјерим да је њихов имиџ заштићен, да су правилно обучени и да не раде глупости које би могла да сними камера", објаснио је он.

Такође је био изненађен што глумцима изгледа недостају врло основне друштвене вјештине, а он каже да га је највише изненадио њихов низак ниво здравог разума.

"Било ми је лудо када би ми постављали питања попут: Како да одем до тог бара? и Шта треба да урадим да бих стигао тамо? Нису глупи, али због свијета у коме живе једноставно тако нешто нису радили дуго. То ми је било чудно", објаснио је он, преноси Блиц.

Иако је Билингем рекао да је посао пријатан, осјећао се више одвојено од сопствене дјеце и рекао је да је то разлог због којег је морао да да отказ.

"Никада нисам имао приватни живот. Био сам исцрпљен. Изгубио сам правац у сопственом породичном животу", рекао је тјелохранитељ, преноси Your Tango.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана