MTV Video Music Awards: Престижна додјела и креативне креације

ГС
MTV Video Music Awards: Престижна додјела и креативне креације
Foto: Твитер | MTV Video Music Awards: Престижна додјела и креативне креације

MTV Video Music Awards америчка је музичка награда коју MTV додјељује од 1984. Заједно с MTV Europe Music Awards, то је најважнија међународна церемонија додјеле награда за MTV.

Манифестација траје око три сата и одвија се крајем аугуста или почетком септембра.

Синоћ је одржана додјела ВМА награда, гдје су присуствовале бројне свјетске звијезде. Оно што је свима увијек у центру пажње јесу креације звијезда на новом издању ВМА-а. 

За разлику од бројних других церемонија, ова је испраћена уз једноставне комбинације. Незаборавна креација многима ће остати у сјећању, од прије неколико година, када је Лејди Гага била ‘обучена’ у живе комаде меса, што је многе згрозило.

Издвојили смо неке од комбинација са престижне додјеле.

Ники Минаж, славна реперка, своју бујну фигуру истакнула је у розој хаљини. Освојила је награду Видео Вангард на MTV Video Music Awards.

 

Доув Камерон освојила је награду за најбољег новог умјетника на MTV Video Music Awards. Наступила је и током предприредбе раније те ноћи.

 

Бед Бани освојио је награду за Умјетника године и наступио уживо са свог концерта Yанкее стадиона на MTV Video Music Awards.

Манескин је ушао у историју на додјели MTV Video Music Awards 2022. Рок група је постала први италијански бенд који је освојио ову свјетску награду за најбољи алтернативни видео с пјесмом ‘I wanna be your slaver’.

 

Лизо, америчка пјевачица и текстописац, појавила се у необичној креацији.  Наиме, црна велика хаљина, необичног материјала учинила је да Лизо буде запамћена на овој додјели као једна од уникатнијих.

 

Дјевојке из групе ‘Блек пинк’ појавиле су се у једноставним црним комбинацијама. Освојиле су награду за најбољу Метаверс изведбу за "The Virtual" на MTV VMA 2022. То је њихова друга побједа VMA након побједе на Пјесми љета 2020.

 

Заносна Анита појавила се у атрактивној црвеној хаљини и многе оставила без даха. Анита је приредила изведбу свог великог хита ‘Енволвер’ у прозирном црвеном комбинезону.

Сабрина Карпентер на великој додјели носила је једноставну цвијетну уску хаљину која је пратила њену линију тијела.

 

Тејлор Свифт увијек гламурозна на важним догађајима, па је тако и овај пут заблистала у краткој сребреној хаљини која је многе одушевила. Освојила је награду Video of the year на VMA,  те је објавила датум изласка свог новог албума.

 

Лил Нас Икс одушевио је необичном креацијом, те остаће упамћен као извођач са јединственим креацијама.


 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана