Mрачне тајне Паф Дедија испливале у јавност

Курир
Mрачне тајне Паф Дедија испливале у јавност

Паф Деди и оптужбе које му се приписују не престају да пуне ступце свјетских медија, а јавност је згрожена чињеницама о његовом понашању које су га довеле иза решетака.

Ево неколико важних тачака у случају репера и музичког могула који се сада налази у притвору у Метрополитен притворском центру у Бруклину и чека суђење.

Овај музичар и продуцент, чије је право име Шон Комбс, ухапшен је 16. септембра и оптужен за рекетирање, трговину људима у сврху сексуалне експлоатације и кривична дјела у вези с проституцијом.

Цјелокупна истрага покренута је пријавом његове бивше дјевојке, пјевачице Касандре Вентуре, која га је средином новембра прошле године тужила федералном суду на Менхетну, оптужујући га да ју је силовао, физички злостављао и подвргавао сексуалном ропству.

Пар се упознао 2005. године, када је Касандра имала 19 година, а током цијеле везе Деди је био насилан према њој и присиљавао је на сексуалне односе с мушким проституткама.

Блудне радње

Њена јавна изјава о понашању репера отворила је Пандорину кутију, након чега су у јавност почели да излазе извјештаји и приче других жена које су прошле кроз пакао с Дедијем. Тако је јавност сазнала шта се дешавало на дивљим журкама које је организовао Деди и које је назвао накарадним.

Ове забаве су се углавном одржавале у хотелским собама, а Комбс је имао добро разрађен сценарио. Захтијевао је да га у хотелским собама сачекају веће количине мазива, беби уља, љекова, помоћне постељине и лампи.

Како наводи Дејли мејл, Деди је имао свој тим који би чистио собе након оваквих журки. Потреба за услугама чишћења била је честа, јер је Деди имао експлозивну природу и, ако би неко од учесника таквих "журки" одбио да га послуша, реаговао је пријетећи оружјем и разбијајући ствари по просторији.

Уцјена

Истраживање је открило и да је Деди снимао сексуалне односе на оваквим забавама, који су потом пуштани у јавност. Због тога су се многи познати мушкарци са А листе нашли у паници. Како преноси Њујорк пост, на снимку се јасно види ко су особе које су снимљене током сексуалног односа.

Из страха да би и они могли да буду доведени у негативан контекст, многе познате личности бришу све трагове своје везе с Дедијем са друштвених мрежа. Тако су, преко ноћи, неке фотографије и видео снимци с његових журки, на којима су присуствовали Леонардо Ди Каприо, Ештон Кучер, Вил Смит, Џастин Бибер и други, мистериозно нестали.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана