Мрачна прошлост Aнђелине Џоли

Глас Српске
Мрачна прошлост Aнђелине Џоли

Писац неауторизоване биографије Aнђелине Џоли и њен бивши пријатељ Ендрју Мортон продао је једном америчком таблоиду шокантне фотографије познате глумице. На некима од њих Џолијева је готово потпуно нага, у садо-мазо позама, а неке сугеришу зависност од хероина.

Популарна америчка глумица Aнђелина Џоли, која је досад наилазила на одобравање јавности због својих хуманитарних акција, сада се нашла у средишту скандала послије објављивања фотографија на којима је снимана гола, у вријеме док је била зависна од хероина. За сада је доступна само једна фотографија, објављена на насловној страни "Старса".

Некадашњи пријатељ познате глумице Ендрју Мортон продао је листу "Старс" осам њених црнобијелих фотографија из 1999. године, на којима је, између осталог, Aнђелина приказана док чека да јој убризгају инјекцију хероина, као и фотографије у садо-мазо позама. На снимцима глумица нема ништа осим црних трака које су у облику крста прелијепљене преко брадавица, огрлицу за псе око врата и цигарету у устима.

Мортон је требало да напише њену ауторизовану биографију, али је одлучио да о њој објави самосталну књигу, а да би је промовисао продао је "Старсу" глумичине фотографије. На осталим фотографијама такође је обнажена, углавном само са каубојским шеширом на глави или траком на устима.

Најшокантније су фотографије 14-часовног хероинског оргијања на којима се види потпуно исцрпљена и мршава глумица како стрпљиво чека да јој се припреми инјекција хероина.

Aутор биографије "Aнђелина: Неауторизована биографија" каже да ће у књизи која ће изаћи за мјесец о популарној глумици и мајци шесторо дјеце изаћи још низ шокантних појединости, попут оне да је на интимним дијеловима свога тијела истетовирала име свог бившег мужа.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана