Мортон: Aнђелина иста као Леди Ди

Глас Српске
Мортон: Aнђелина иста као Леди Ди

Писац, углавном неауторизованих биографија славних, Ендрју Мортон, каже да је припремајући биографију о најславнијој мами Холивуда схватио да је она иста као покојна британска принцеза Дајана.

Мортон је 1992. године написао књигу о принцези од Велса, "Дајана: Њена истинита прича", а недавно је објавио и неовлашћену биографију Aнђелине Џоли.
Он тврди да је током истраживања пронашао невјероватне сличности између Леди Ди и Aнђелине Џоли.

- Обје су харизматичне, проживјеле су грозно дјетињство, родитељи су им разведени, обје су патиле од поремећаја исхране и обје су непрестано под будним оком јавности - објаснио је Мортон. Он каже да га је, када је први пут видио Aнђелину на премијери једног филма у Њујорку, реакција публике подсјетила на то како су људи реаговали када би Дајана ушла у просторију.
- Разговор би замро и сви би се пропињали на прсте и подизали главу само да би видјели модерну богињу - истакао је Мортон.
Сличност између ове двије даме је и у томе што су обје користиле свој утицај како би скренуле пажњу на хуманитарне проблеме, бригу о дјеци и сиромашнима... Поред тога, Aнђелина је често изјављивала да јој је управо Леди Ди инспирација за хуманитарни рад.
- Слиједим оно што је она започела... Фасцинира ме то што је она одабрала управо тај пут у животу. За мене је то привилегија - прича Мортон. Он каже да је славна глумица, која слови и за једну од најљепших жена на планети, приватно "неконвенционална, али традиционална, домаћица, али и особа која све уништи, његована и самодеструктивна, интелигентна, збуњена и веома наивна".
Ипак, за разлику од принцезе од Велса, Aнђелина је и те како водила буран живот прије него што је упознала Бреда Пита и постала мајка шесторо дјеце.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана