Морган Фримен за длаку избјегао смрт

Агенције
Морган Фримен за длаку избјегао смрт

Приватни авион у којем је био чувени амерички глумац Морган Фримен принудно је слетио на мали аеродром у америчкој држави Мисисипи јер су гуме на летјелици пукле при полијетању.

Јавиле су ово у недјељу америчке ТВ мреже, наводећи да није било повријеђених.

Према извјештају Си-Ен-Ена, инцидент се догодио у суботу увече када је авион полетио из Кларксдејла у Мисисипију на пут ка Хјустону, а принудно је слетио на мали аеродром у мјесту Туника. 
- Ствари понекад не иду како сте планирали. На полијетању су пукле гуме, што је изазвало и друге проблеме. Али захваљујући мом одличном пилоту Yимију Хобсону слетјели смо безбједно, без иједне огреботине. То не могу да кажем и за мој авион - наводи се у изјави оскаровца Фримена коју је дистрибуисао његов портпарол. 

ТВ мрежа Ен-Би-Си јавила је да су глумац и пилот били једини у авиону и да је Фримен путовао у Тексас на снимање серије "The Story of God".

Овај седамдесетосмогодишњи глумац био је номинован за седам "Оскара" за филмове као што су "Driving Miss Daisy", "Street smart" и "Invictus", а освојио га је 2005. године за улогу у филму "Million Dollar Baby".+++

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана